Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează proiectul „Student pentru trei zile”, eveniment care se va desfășura în perioada 22-25 aprilie 2019. Sub sloganul „Învață să trăiești studențește!”, acest proiect vizează integrarea elevilor din mediul preuniversitar în cel academic.

Tinerii vor avea ocazia să experimenteze viața de student și să participe la activități educative, culturale și sociale. În plus, acest proiect are drept scop adaptarea elevilor de liceu cu mediul universitar, facilitând o trecere mai ușoară de la modul de predare preuniversitar la cel specific sistemului de învățământ superior.

Liga Studențească pune la dispoziție 50 de locuri pentru elevii din județul Bacău și județele apropiate. Dacă vrei să experimentezi viața de student la maxim, nu rata această șansa! Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a fost înființată în anul 1990 și este una dintre cele mai vechi organizații de acest tip din țară. Este reprezentată de studenți de la toate cele cinci facultăți ale Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău și este membră a Uniunii Naționale a Studenților din România.

Mai multe detalii pot găsi pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/pg/ligastudenteascabacau