studenti-aula.jpgStudenţi din toată ţara se vor reuni, în perioada 9-16 septembrie, la Cluj-Napoca, pentru a participa la cea de a V-a ediţie a şcolii de toamnă Business Smart School (BSS), proiect aflat sub coordonarea Organizaţiei Studenţilor Economişti (OSE).

‘BSS este un eveniment de amploare naţională care se adresează tinerilor de la profilurile economice, atât de la nivel licenţă, cât şi master. Scopul acestuia este familiarizarea studenţilor cu modul de funcţionare al circuitului economic actual şi cu provocările întâmpinate de companii pe piaţa curentă”, se menţionează într-un comunicat transmis vineri de Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA), organizatorul evenimentului.

Potrivit comunicatului, Business Smart School 2012 reuneşte 24 de tineri care vor participa la traininguri şi workshopuri pe domeniile de activitate producţie, comerţ şi servicii.

‘În cadrul trainingurilor, studenţilor li se vor prezenta diferite aspecte privind realitatea economică actuală, urmând ca, în cadrul workshopurilor, aceştia să pună în aplicare informaţiile primite pentru a rezolva diversele probleme cu care se vor confrunta prin intermediul unor studii de caz’, se mai spune în comunicatul FSEGA.

OSE a fost fondată în anul 2006 de către reprezentanţii studenţilor din Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor Cluj-Napoca. De la înfiinţare, OSE a încercat să compenseze lipsurile sistemului educaţional din România şi să creeze o punte între mediul academic şi mediul de afaceri, oferind studenţilor posibilitatea de a participa la traininguri de specialitate, stagii de practică, şcoli de vară, şcoli de toamnă, precum şi conferinţe internaţionale sau conferinţe locale pe diferite teme economice.
AGERPRES