Studentii interesati de investitiile in valori mobiliare pot participa, in perioada 30 martie – 6 iunie, la a opta editie a proiectului „Investment School”, prima scoala de investitii din Romania, organizat de asociatia studenteasca „Voluntari pentru Idei si Proiecte”.

Proiectul cuprinde o saptamana de traininguri in intervalul 30 martie – 7 aprilie si doua luni de tranzactionare virtuala pe piata de capital in perioada 7 aprilie – 6 iunie, unde se vor acorda premii in valoare de 5.000 de lei primilor trei participanti, in functie de profitul obtinut.

Editia din acest an a proiectului se va desfasura in incinta Bursei de Valori Bucuresti. Proiectul „Investment School” a fost initiat in 2001, din nevoia de a oferi o pregatire suplimentara studentilor de exceptie interesati de investitiile in valori mobiliare. Infiintata in 1998, „Voluntari pentru Idei si Proiecte” este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat si formata exclusiv din studenti ai mai multor universitati din Bucuresti.