danubius_concurs.jpgLunile noiembrie şi decembrie ale acestui an se anunţă a fi foarte aglomerate pentru studenţii danubieni, nu doar pentru că este perioada în care aceştia se pregătesc pentru reuşita evenimentului atât de „tradiţional” , respectiv Balul Bobocilor 2010, sau pentru unicitatea Spectacolului de Crăciun, ci şi pentru că sunt implicaţi într-o varietate de alte activităţi ştiinţifice şi culturale.

Foarte aproape, pe 15 noiembrie 2010, Universitatea „Danubius” intră într-o competiţie importantă organizată de programul XTB Academic Trading Championship. Este vorba despre un program educativ care debutează cu o serie de seminarii şi concursuri şi care urmăreşte iniţierea studenţilor în domeniul tranzacţionării pe pieţe financiare, învăţarea acestora să câştige bani într-un timp foarte scurt şi dezvăluirea secretelor – cheie ale unui broker de succes.

Strategia XTB porneşte de la premisa că educaţia este mediul natural de a deprinde cunoştinţe şi în acelaşi timp constituie şi o dorinţă arzătoare de a învăţa.
În cadrul acestui program, seminariile derulate sunt gratuite, studenţii având posibilitatea de a interacţiona direct cu experţii în domeniu.


XTB va furniza studenţilor platformele de tranzacţionare, site-urile dedicate, strategia şi tot sprijinul trading-ului şi tranzacţionarea pe pieţe financiare.
Toate aceste date au fost suficiente pentru studenţii danubieni, cunoscuţi a fi deschişi oricărei propuneri de a fi cei mai buni, aceştia acceptând provocarea programului XTB Academic Trading Championship şi întrând în competiţie alături de studenţii altor universităţi de prestigiu din ţară.


„Unde-s mulţi… puterea creşte”, astfel că echipa studenţilor Universităţii „Danubius” te aşteaptă să te alături în această competiţie pentru a câştiga marele premiu, singura condiţie fiind calitatea de a fi student al Universităţii „Danubius”.

Pentru mai multe informaţii privind acest concurs, vizitaţi site-ul www.xtb.ro sau contactaţi pe asist. univ. drd. Postolache Florin – 0733.180158.