shakespeare school.jpgStudenţii Universităţii “Danubius” au şansa, în această vară, să opteze pentru o şcoală de vară în străinătate, având astfel posibilitatea de abordare a unuia dintre domeniile care prezintă interes deosebit pentru ei, prin cursurile pe care le oferă aceaste şcoli de vară şi, de ce nu, şansa reală de a veni în contact cu persoane de succes din aria de interes.

Opţiunea de a pleca în vacanţa de vară în străinătate, în cadrul unei şcoli de vară, prezintă numeroase avantaje printre care: perfecta îmbinare a utilului cu plăcutul, vizitarea altei ţări, cunoaşterea unei alte abordări a domeniului de interes, prieteni noi, oportunităţi de networking şi bineînţeles, această “ieşire” valorează enorm în activităţile din CV.

Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School din București organizează şcoli de vară în colaborare cu prestigioase instituţii de învăţământ din Marea Britanie și SUA.

Pentru vara anului 2010, sunt pregătite două şcoli de vară pentru studenţi la:

– Londra, pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 – 25 de ani; programul “London Experience” se desfășoară în campusul faimoasei University College London (locul 5 în topurile din UK și locul 7 în lume). Universitatea este plasată chiar în centrul Londrei, aproape de British Museum și toate atracțiile londoneze. Perioada: 1-15 august 2010.

– Miami, pentru tinerii cu vârste cuprinse între 14 – 25 de ani; programul “Discover USA” se desfășoară în stațiunea Fort Lauderdale (încorporată ariei metropolitane Miami City) o bijuterie turistică ce se bucură de o locație perfectă, pe coasta de sud a însoritei Florida (”The Sunshine State”). Perioada: 1-15 august 2010.

Shakespeare School organizează de 5 ani astfel de programe de vară în străinătate, iar feedback-ul participanților a fost unul pe măsură. Dacă mai aveţi nevoie de informaţii vizitaţi și site-ul www.shakespeare-school.ro/programevara.