Studenţii Universităţii din Bucureşti pot participa la Barometrul Absolvenţilor din Europa 2015

univ buc.jpgStudenţii şi absolvenţii Universităţii din Bucureşti pot participa la “Barometrul Absolvenţilor din Europa 2015”, cel mai cuprinzător sondaj anual din Europa privind educaţia şi cariera, lansat de Institutul Trendence din Germania.

Potrivit site-ului Universităţii din Bucureşti, sondajul de opinie se desfăşoară online în limba engleză şi franceză, fiind rapid şi uşor de completat. Chestionarul poate fi accesat pe site-ul www.trendence-gradbarometer.eu, termenul-limită pentru participare fiind 15 februarie 2015.

Întrebările din chestionar urmăresc să afle cât de mulţumiţi sunt studenţii de studiile urmate şi de universitatea la care învaţă, care le sunt aşteptările privind viitoarea carieră. Sondajul reuneşte opiniile studenţilor din diferite ţări europene şi explorează diferenţele şi similitudinile care există între ţări.
Participanţii la chestionar pot câştiga prin tragere la sorţi 15 vouchere BestChoice Europe eShop, care pot fi folosite în peste 70 de magazine, restaurante, cinematografe, hoteluri, magazine online, evenimente.
Datele personale ale celor care completează chestionarul vor fi protejate conform legislaţiei.
Universitatea din Bucureşti este una dintre cele peste 1.000 de universităţi şi participante la Trendence Graduate Barometer. AGERPRES