Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a fost reprezentată la Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti, organizată, în perioada 4-6 mai, de Facultatea de Ştiinţe Economice de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Studenţii Paul Valentin Bărbulescu (an II, Marketing), cu lucrarea „Studiu comparativ al mediului de afaceri din Regiunea Vest şi ţările vecine”, coordonator Prof. Univ. Dr. Dorina Ardelean şi Miruna Maura Trocan (an I, Marketing), cu lucrarea „Turismul ca factor economic important în dezvoltarea judeţului Arad. Studiu de caz: Castelul Macea”, coordonator Prof. Univ. Dr. Dorina Ardelean, au participat la secţiunea „Administrarea Afacerilor”, alături de studenţi economişti de la prestigioase universităţi din ţară.

„A fost o experienţă deosebită pentru noi, să ne aflăm în compania celor mai buni studenţi economişti din ţară. Chiar dacă, la prima participare fiind, nu am luat premii, lucrările noastre au fost extrem de apreciate de concurenţi şi cadrele didactice din juriu”, a declarat Paul-Valentin Bărbulescu, prefectul studenţilor din cadrul UVVG.