Federația Asociațiilor Studențești din cadrul USAMV Cluj-Napoca demarează în perioada 25 octombrie – 7 noiembrie 2010 proiectul „Studenții-Viitorul Societății” (ediţia I) în cadrul campusului USAMV Cluj-Napoca, proiect finanțat de Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret.

Proiect constă într-o serie de activităţi menite să implice studenții din centrul universitar Cluj-Napoca în scopul dezvoltării cunoștințelor în domenii precum: comunicare interpersonală, leadership și managementul proiectelor. În cadrul acestui program, studenții vor avea parte atât de traininguri cât și posibilitatea de a propune idei de proiecte privind îmbunătățirea sistemului universitar în condițiile actualei situații socio-economice a centrului universitar Cluj-Napoca.


Ideile rezultate în urma acestor traininguri vor fi prezentate în data de 15 noiembrie 2010 în cadrul târgului de proiecte, care va avea loc în Aula „Mihai Șerban” din campusul USAMV Cluj-Napoca. Evaluarea acestora va fi realizată de către un juriu format din: reprezentanți ai instituțiilor publice din Cluj-Napoca, reprezentați ai mediului academic din Cluj-Napoca și reprezentanți ai studenților la nivel național (ANOSR).