Super eveniment pentru tinerii gălățeni: GROW – educație nonformală cu predare în limba engleză

danubius_grow.jpgȘcoala de Valori, AIESEC România și Universitatea “Danubius” din Galați anunță deschiderea celei de a 15-a ediții a celui mai mare proiect național de educație nonformală cu predare în limba engleză: GROW.

Creat în anul 2010, de Școala de Valori, (organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă) în parteneriat cu AIESEC România (cea mai mare grow 2organizație de tineri la nivel internațional, platformă dedicată descoperirii și explorării potențialului de lideri al tinerilor în vederea transformării acestora în agenți de schimbare ai lumii de mâine.), GROW a reușit să însumeze pe parcurs povești, oameni și experiențe remarcabile: 33.375 aplicanți, 14.038 absolvenți, 510 traineri internaționali din 64 țări, 403 licee implicate din 39 orașe, 191 ambasadori GROW, peste 1.200 voluntari și un total de 39.600 ore de cursuri de formare.

Ediția de iarnă din acest an aliniază la start 35 de traineri internaționali din 11 țări precum Indonezia, Brazilia, Camerun, Grecia, Turcia, Egipt, Pakistan, Bulgaria, Austria, Algeria, Mexic și România gata să le predea celor 2100 de elevi ce vor participa la program.

GROW 2016 conturează harta dezvoltării valorilor autentice și a pasiunilor tinerilor liceeni prin educație nonformală implicând traineri veniți din toate colțurile lumii într-un mediu multicultural ce încurajează descoperirea curajului interior de a face o schimbare.

Tinerii liceeni care vor fi prezenți la eveniment vor face cunoștință cu noul concept GROW: “Gritty Runners Own the World”, concept care a divizat proiectul în 4 module actualizate și motivaționale pentru tinerii care doresc să facă lucruri care să genereze un impact cât mai mare. Așadar, ediția din această iarnă va inaugura modulele GRIT (clasa a 9-a) și OWNERS (clasa a 11-a), în timp ce modulele RUNNERS (clasa a 10-a) și WORLD (clasa a 12-a) se vor alătura poveștii GROWzave începând cu ediția de vară 2016.

Pentru detalii legate de proiect și gânduri ale participanților și trainerilor din edițiile anteioare, vizitați site-ul www.growedu.ro sau pagina de Facebook a proiectului www.facebook.com/growedu.ro.