targ_studenti.jpgŞcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative va organiza, în perioada 26 – 27 aprilie, cea de-a treia ediţie a „SNSPA Internship Fair”, eveniment dedicat studenţilor din Bucureşti, care se va desfăşura la Biblioteca Academiei Române.

„SNSPA Internship Fair este un proiect care facilitează accesul studenţilor la internshipuri din domenii precum publicitate, comunicare şi relaţii publice, ştiinţe politice, relaţii internaţionale, management sau administraţie publică. Exprimând preocuparea pentru nivelul de angajabilitate pe piaţa muncii, acest târg oferă studenţilor oportunitatea de a intra în contact cu organizaţii, instituţii şi companii pentru a-şi găsi un internship unde să pună în practică elementele de bază învăţate în facultate, dar şi pentru a dezvolta competenţe conexe şi a căpăta experienţă pentru a-şi începe o carieră de succes. Cea de-a treia ediţie a SNSPA Internship Fair aduce programe de internshipuri la firme şi companii de prestigiu”, informează un comunicat al SNSPA remis marţi.

Pe lângă târgul propriu-zis, vor avea loc şi conferinţe şi workshopuri pe diferite teme, iar sâmbătă evenimentul „Biblioteca Vie”, unde studenţii pot interacţiona cu specialişti din domeniul comunicării. Tot sâmbătă, cunoscutul om de afaceri Niels Schneker va susţine un workshop pe tema ”Ferma de oportunităţi numită România”. Standurile companiilor/instituţiilor vor fi deschise pe parcursul celor două zile, în intervalul orar 10,00 – 16,00. AGERPRES