univ_oradea_.jpgCentrul de Servicii privind Cariera din cadrul Universitatii din Oradea va organiza miercuri, in holul Aulei Magna, targul locurilor de munca pentru studenti si absolventi.

La eveniment vor fi prezenti 14 angajatori care scot la concurs aproximativ 90 de de locuri de munca, din domeniile inginerie, informatica, stiinte economice, electronica, filologie, psihologie si automatica. Potrivit lui Radu Seuche, referent in cadrul Biroului de Comunicare si Proiecte Europene al Universitatii din Oradea, targul de joburi are scopul de a oferi studentilor un contact direct cu mediul economic si de a cunoaste asteptarile companiilor.

Pe toata perioada targului, intre orele 10.00-16.00, vor avea loc preluari de CV-uri, micro-interviuri si discutii preliminare cu studentii si absolventii in vederea angajarii, precum si inregistrarea lor in baza de date a Centrului de Servicii privind Cariera si pe site-ul de joburi on-line www.ework-today.ro.

Targul locurilor de munca pentru studenti si absolventi este organizat de Biroul de Comunicare si Facultatea de Stiinte Economice, in parteneriat cu Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Bihor, Federatia Studentilor Student Pro, targul de joburi virtual www.ework-today.ro, Human Service Agency.