Targul „Oferta educationala 2008”, initiat de Inspectoratul Scolar Teleorman, se deruleaza in mai multe licee din judet, in perioada 19-23 mai.
Potrivit purtatorului de cuvant al inspectoratului, Luminita Pintur, sunt reunite astfel mai multe actiuni de orientare scolara si profesionala, cum ar fi „Ziua adolescentului” sau „Ziua portilor deschise”, programele cultural-artistice si sesiunile de referate si comunicari.

La Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea, Videle, Olteni si Piatra, unde exista invatamant liceal, a fost stabilit cate un loc in care vor fi prezentate si ofertele educationale ale celorlalte unitati de profil din localitatile respective.

Pliantele, expozitiile, albumele foto, CD-urile si alte produse educationale vor fi folosite pentru popularizarea activitatilor specifice liceelor din Teleorman, ofertele incluzand, de asemenea, forme concrete de colaborare cu autoritatile locale, centrele de asistenta psihopedagogica, Casa Corpului Didactic sau consiliile reprezentative ale parintilor