targ licee.jpgLiceele din judeţul Hunedoara îşi vor prezenta, timp de două zile, oferta educaţională pentru absolvenţii claselor a VIII-a, astfel încât adolescenţii şi părinţii lor să poată decide, în cunoştinţă de cauză, spre ce domeniu de învăţământ este mai potrivit să se îndrepte în perioada şcolară viitoare.

‘Târgul ofertelor educaţionale este o acţiune ce urmăreşte promovarea liceelor în rândul elevilor de clasa a VIII-a, dar şi oferta educaţională pentru învăţământul profesional la elevii de clasa a IX-a. Elevii, cadrele didactice şi părinţii pot să viziteze standurile de prezentare pentru a cunoaşte oferta educaţională a liceelor de învăţământ profesional şi tehnic, resursele prin care se asigură un învăţământ de calitate, agenţii economici la care se vor desfăşura stagiile de pregătire practică, dar şi beneficiile pe care le oferă învăţământul liceal şi profesional’, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al ISJ Hunedoara, Livia Vlad.

Târgul ofertelor educaţionale va avea loc în 18 şi 19 mai, la casa de cultură din Deva, sala de marmură a Primăriei Petroşani şi la sala oamenilor de afaceri situată în curtea Castelului Corvinilor din Hunedoara.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională. AGERPRES