targ educational2.jpgUn număr de 15 instituţii britanice de învăţământ superior îşi vor prezenta oferta educaţională, în zilele de 3 şi 4 noiembrie, la Bucureşti, în cadrul primului târg educaţional dedicat exclusiv învăţământului britanic. Evenimentul, aflat la prima ediţie, îşi propune să vină în ajutorul elevilor şi studenţilor români dornici să urmeze cursurile universităţilor din Regatul Unit.

Participarea la eveniment este gratuită, iar cei care confirmă înscrierea pe site-ul evenimentului vor beneficia de 20% reducere la programul de master în Marketing, Publicitate şi PR oferit în România de University of Sheffield şi SNSPA.

Potrivit site-ului Universităţii din Bucureşti, târgul este organizat de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, în colaborare cu British Council, Study Abroad Advising Centre şi Sensiblu.
Calitatea superioară a învăţământului încadrează Marea Britanie între liderii educaţionali ai momentului.

Conform clasamentului QS World University realizat în 2012, patru din primele zece universităţi din lume sunt britanice. De asemenea, Marea Britanie are 30 de universităţi în top 200, fiind devansată doar de Statele Unite ale Americii la acest capitol, cu 54 de universităţi. AGERPRES