Un târg educaţional organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Asociaţia Educatio s-a deschis miercuri, la Arad. Evenimentul se desfăşoară în perioada 3-5 aprilie asigurând o punte de legătură între cererea şi oferta de pe piaţa de profil din Arad.

“Târgul în cadrul căruia îşi promovează oferta educaţională un număr de 20 de unităţi de învăţământ preşcolar, gimnazial, liceal şi universitar, asigură părinţilor şi viitorilor elevi de gimnaziu şi de liceu, respectiv studenţi, accesul la o informaţie cât mai complexă. Evenimentul, organizat la Galleria Arad, are drept scop asigurarea unor răspunsuri pentru o paletă de interes cât mai largă, ca dovadă prezenţa în târg, pe lângă şcoli generale, licee, cele două universităţi arădene şi a Centrului Militar”, a declarat cu acest prilej purtătorul de cuvânt al mall-ului arădean care găzduieşte târgul, Madian Mican.

Târgul educaţional promovează, de asemenea, şi ofertele din sistemul de învăţământ preşcolar atât public, cât şi privat, astfel încât părinţii să aibă posibilitatea de a-şi înscrie copilul la o grădiniţă potrivită, în funcţie de costuri, loc şi, desigur, de serviciile oferite. Târgul va fi deschis între orele 15,00 – 21,00, intrarea fiind liberă.AGERPRES