targ_educational.jpgElevi de liceu, studenţi, tineri absolvenţi de liceu şi universitate, dar şi părinţi, profesori, precum şi profesionişti în resurse umane pot participa în zilele de 7 şi 8 mai, la Palatul Parlamentului, la „Târgul Absolvenţilor 2010”.

Pe parcursul a două zile, companii de top, universităţi şi instituţii de elită, cu rol în educaţie şi carieră, din România şi străinătate, vor expune împreună oferte şi servicii profesioniste de facilitare a accesului absolvenţilor unei forme de învăţământ la continuarea educaţiei, la piaţa forţei de muncă şi viaţă independentă financiar.

Potrivit organizatorilor, evenimentul vine în sprijinul celor care doresc să-şi continue dezvoltarea profesională sau să-şi facă înceapă o carieră, cu o ofertă atractivă de studii undergraduate sau post graduate, oferite de colegii şi universităţi de prestigiu din România şi străinătate, cursuri şi traininguri cu o tematică variată, modalităţi de finanţare a studiilor prin burse şi granturi, programe de internship în România, joburi entry level pentru absolvenţii de liceu şi universitate în companii de top, precum şi cu servicii şi programe educaţionale pentru tineri (servicii de recrutare şi consiliere în carieră, servicii IT&C, financiare, transport, culturale şi pentru petrecerea timpului liber).

Vizitatorii au oportunitatea de a participa, în cadrul târgului, la un program de workshopuri şi prezentări ale companiilor. Evenimentul este organizat de Junior Achievement România, organizaţie nonprofit, membră a Junior Achievement Worldwide – USA şi a Junior Achievement Young Enterprise – Europe. Prezenţa universităţilor, colegiilor şi şcolilor de arte şi meserii din străinătate este posibilă cu sprijinul World Educate Business Association. AGERPRES