expo arad.jpgCea de a V-a ediţie a Târgului ‘Universitas’, târg specializat de oferte educaţionale, adresat absolvenţilor de liceu şi cea de a X- a ediţie a Târgului Educaţiei se va desfăşura, în perioada 5 – 7 mai, la Complexul Expo Arad Internaţional. Târgurile sunt organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad împreună cu Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Arad.

Liceele arădene, universităţile locale şi din ţară, dar şi reprezentanţi ai marilor universităţi europene precum şi din Statele Unite ale Americii îi aşteaptă pe elevi şi studenţi cu o bogată ofertă educaţională preuniversitară, universitară, dar şi pentru studii de masterat şi doctorat.

De asemenea, EVS Norman Consulting Anglia- Filiala Arad vine în întâmpinarea elevilor şi studenţior cu variate oferte de studii în universtăţile din Europa şi SUA. Elevii şi studenţii interesaţi de continuarea studiilor în cadrul Academiei de Poliţie Bucureşti, Academiei Tehnice Militare Bucureşti, Academiei Forţelor Terestre din Sibiu sau Academiei Navale din Constanţa au posibilitatea de a se informa în cadrul Târgului Universitas la standul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad. Oferta liceelor şi universităţilor va fi completată de prezenţa Centrului de Formare Profesională al Camerei de Comerţ şi Industrie Arad care oferă celor interesaţi posibilitatea de a se specializa într-unul din următoarele domenii: contabilitate, IT, resurse umane, cofetărie, patiserie, comerţ, comunicare, limbi străine, etc.


De asemenea, în cadrul târgului va fi prezentă Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă Arad, care vine în sprijinul populaţiei cu oferte de joburi în ţară şi străinătate. ‘Deschiderea oficială va avea loc miercuri, la ora 10, în incinta pavilionului A al Complexului Expo Arad Internaţional’, a precizat Nicolae Groşan, director executiv al CCIA Arad. AGERPRES