Team Coaching pentru performanţa echipei manageriale “Danubius”

pusca_andy_2013.jpgMasterate internaţionale (IMBA), mobilităţi studenţeşti în toată lumea, cadre didactice din Franţa, America, Italia etc. care doresc să-şi împărtăşească experienţa studenţilor români, un număr impresionant de parteneriate cu Universităţi de pe întreg mapamondul, perfecţionarea cadrelor didactice pentru a preda într-o limbă de circulaţie internaţională studenţilor străini veniţi la studiu şi, mai nou, TEAM COACHING. Toate la Danubius Galaţi, Universitatea care a început a fi internaţională.

Dorinţa de a maximiza performanţa de echipă a liderilor Universităţii “Danubius” a dat o altă idee internaţională Rectorului Andy Puşcă, inedită în managementul universitar din România: Team coaching prin Tunning individual pentru performanţa echipei.

Echipă de succes, antrenor bun. Iulian Luca s-a format ca Professional Coach în cadrul şcolii Noble Manhattan aprofundând domeniul de specializare Executive Coaching. Dedicaţia sa faţă de coaching l-a determinat să devină partener strategic al Noble Manhattan şi să înfiinţeze grupul de coaching suport Galaţi ca lider al acestuia. Este autorul conceptului Business Tuning adresat organizaţiilor care îşi doresc accelerarea dezvoltării spre înalta performanta. Experienţa de activitate de peste 15 ani în mediul corporatist multinaţional i-a oferit oportunitatea cunoaşterii evoluţiei organizaţionale şi a consecinţelor acesteia asupra managerilor în fazele diferite ale schimbării.

“Coaching-ul nu este training, nu este consultanţă şi nici terapie. Se bazează pe potenţialul celui care intră în program, catalizând conştienta fiecărui participant. Nimic nu se întâmplă dacă cel care vine la coaching nu vrea să se întâmple”, declară Iulian Luca.

Prima experienţă de Team Coaching a început la Universitatea “Danubius” în luna octombrie 2012 cu primul grup de manageri din cele trei, finalizarea cursurilor fiind programată pentru luna mai 2013. Cursurile de coaching susţin beneficiarii în atingerea unui scop stabilit de ei. Astfel, prin conştientizarea de sine găsim soluţii mult mai uşor, prin cunoaşterea limitelor ne putem folosi potenţialul într-un mod care să facă posibilă realizarea obiectivelor. Participanţii primului curs de coaching s-au declarat foarte mulţumiţi de rezultatul obţinut.

luca_iulian.jpg