Telekom Romania anunță o nouă ediție a programului „Bursele Telekom” prin care își propune să susțină tinerii cu rezultate academice deosebite. În cadrul ediției din acest an, zece studenţi vor beneficia de câte o bursă în valoare totală de 10.000 lei, acordată în tranşe lunare pe durata anului universitar 2015-2016.

„Programele de burse de excelență sunt deja un proiect cu tradiție în cadrul grupului de companii Telekom Romania. Astfel, încă din anul 2002 am desfășurat o serie de inițiative menite să sprijine tineri valoroși, cu potențial, în parcursul lor educațional, fundamentul pentru o viitoare carieră de succes. Până în prezent 85 de tineri au beneficiat de burse de excelență prin programele pe care le-am derulat de-a lungul timpului. În plus, proiectul pe care l-am desfășurat în vara acestui an cu fonduri europene a permis unui număr de 200 de studenţi să urmeze stagii de practică în cadrul Telekom Romania”, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare grupul Telekom Romania.

Selectarea beneficiarilor celor 10 burse se va desfăşura în perioada 18 noiembrie 14 decembrie 2015 şi va include două etape: concurs de aplicaţii şi interviu. Prima etapă, care este eliminatorie, va avea loc între 18 noiembrie 4 decembrie şi presupune înscrierea în concurs, conform termenilor și condițiilor din regulamentul de participare disponibil pe www.burseletelekom.ro. În urma analizei înscrierilor vor fi selectaţi 20 de candidaţi. În cadrul celei de-a doua etape a proiectului, care va avea loc în zilele de 10 și 11 decembrie, cei 20 de candidaţi vor fi intervievaţi de către un juriu care va desemna cei 10 câştigători. Aceştia vor fi anunţaţi pe 14 decembrie 2015, pe www.burseletelekom.ro.

Candidaţii eligibili sunt tineri cu vârsta maximă de 30 de ani, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective clare de carieră, care au absolvit liceul şi sunt studenţi în cadrul unei instituţii de învăţământ superior de stat, categoriile „fără plată” sau „cu plată”, la zi, indiferent de profil şi de anii de studiu (I, II, III, IV, V sau master). Candidaţii pot aplica pe website-ul www.burseletelekom.ro, secţiunea Aplicaţii, până pe data de 4 decembrie.