redpoint_prezentare.jpgCompania THE RED POINT a participat in perioada 12-14 iunie 2009 Conferinta Nationala de Management Modern in Administratie: „Master Planul si Serviciile de Utilitati Publice”, organizata de Agentia OSC.

In cadul evenimentului organizat la Neptun, Constanta, THE RED POINT a participat activ la prezentarile desfasurate cu aceasta ocazie, abordand problematica modernizarii administratiei publice, de interes specialistilor, autoritatilor si profesionistilor din domeniu.

Scopul conferintei a fost educarea si informarea noului tip de manager in administratia publica din Romania. Conferinta Nationala de Management Modern in Administratie a urmarit facilitarea accesului la informatie si know-how pentru managerii institutiilor din administratia publica din Romania si crearea unei interfete de comunicare pentru solutionarea problemelor cu care se confrunta acestia. THE RED POINT a venit cu experienta sa in furnizarea de solutii IT revolutionare, menite sa creasca eficienta, sa sporeasca transparenta proceselor si sa imbunatateasca calitatea serviciilor in domeniul administratiei publice.

Mihai Pascal, Business Development Manager in cadrul THE RED POINT, a prezentat participantilor la eveniment un pachet integrat de solutii competitive destinate modernizarii administratiei publice, ce are la baza sistemul Magnon – Business Process Management, dezvoltat de catre The Red Point. Magnon, prin integrarea cu alte sisteme de tip Business Intelligence, Customer Relationship Management si ERP, precum si Quantis (pentru evaluarea resurselor umane), ofera solutia optima pentru asigurarea unui management de calitate in sectorul public.

Printre principalele avantaje ale solutiei se numara:

– Imbunatatirea proceselor specifice

– Acces eficient la informatiile gestionate de institutie

– Reducerea costurilor operationale

– Control real-time si vizibilitate

– Flexibilitate pentru a fi adaptat oricarui tip de structura organizationala institutionala

– Imbunatatirea orientarii administratiei catre servicii si acuratetea initiativelor de management al costurilor

– Integrarea simpla cu alte aplicatii

Pentru mai multe detalii accesati prezentarea The Red Point din cadrul evenimentului: Solutii competitive pentru modernizarea administratie publice (pdf).

Despre The Red Point

The Red Point este o companie IT romaneasca, specializata in dezvoltarea solutiilor software, design procese de business (BPR) si consultanta in implementarea solutiilor software complexe. La doar 7 ani de la infiintarea sa, The Red Point a devenit una dintre cele mai dinamice companii de pe piata de profil din Romania. Principalele domenii de expertiza sunt: educatie (invatamant superior), sector privat (retail, productie, distributie, alimentar), sector public (administratie publica locala si sanatate), infrastructura transporturi.

Succesul obtinut pana acum se datoreaza intr-o mare masura si alinierii la sistemele de management internationale. The Red Point detine in prezent certificate ce atesta implementarea sistemului de management al calitatii (SR EN ISO 9001:2001), sistemului de managament al mediului (SR EN ISO 14001:2005) si sistemului de management al securitatii informationale (SR EN ISO 27001:2006).