glbm_timisoara_1.jpg130 de antreprenori şi top executivi timișeni și arădeni din diverse industrii şi domenii de activitate s-au întâlnit pe 31 mai la Hotel Tresor din Timișoara, în cadrul primei ediţii regionale a Global Manager Business Cocktail.

Participanţii au avut ocazia să se cunoască mai bine, să socializeze şi să facă schimb de informaţii, în timp ce partenerul auto al evenimentului, Ford România, a adresat celor prezenți invitația de a participa la cursurile de conducere defensivă – Driving Skills for Life – ce vor avea loc în incinta parcării Iulius Mall, în zilele de 4 și 5 iunie.

Comunitatea de business Global Manager România are în acest moment peste 3.000 de membri în cele mai importante oraşe din ţară. Următoarea întâlnire Global Manager Business Cocktail are loc joi, 2 iunie, la Cluj-Napoca, fiind urmată până în luna iunie de întâlnirile de la Constanţa, Baia Mare, Sibiu şi Tg. Mureş.

Lansată de Oameni şi Companii în anul 2012, Global Manager România este o comunitate națională de antreprenori şi executivi de top care comunică și se întâlnesc regulat. Oameni şi Companii oferă soluţii de comunicare directă cu peste 25.000 executivi şi lideri din 50 de comunităţi de business şi profesionale. De acces la comunităţile Oameni şi Companii beneficiază anual circa 500 de companii şi peste 2.500 de manageri de marketing şi de vânzări.

La Timișoara, întâlnirea din acest an a comunităţii a beneficiat de susţinerea partenerilor Ford , Emag, Farmexpert, Electroprecizia, Dent Estet, Focality, Regina Maria – Reţeaua privată de sănătate, Admiral Markets, Il Passo, DAS, Galeria Alexandra’s, Cotnari, CREDITINFO, Lions Club.