Tinerii din Romania interesati de cercetare in domeniile fizica, biofizica, biochimie se pot inscrie la un doctorat in co-tutela la universitati de prestigiu din Europa (Franta, Belgia, Germania), avand totodata ocazia de a participa la stagii de formare postuniversitara la Universitatea Nationala din Singapore, potrivit site-ului Universitatii din Bucuresti.

„Centrul International de Biodinamica, interesat de atragerea tinerilor dornici de a se afirma in cercetare, ofera noi oportunitati pentru dezvoltarea unei cariere stiintifice. In domeniul biofizica/biodinamica, cu universitati de prestigiu din Europa (Belgia, Franta, Germania) exita posibilitatea inscrierii la un doctorat in co-tutela, avand totodata ocazia de a participa la stagii de formare postuniversitara la Universitatea Nationala din Singapore”, sustine sursa citata.

Doritorii, absolventi de master sau masteranzi in ultimul an, fie ei fizicieni, biofizicieni sau biochimisti, pot trimite o scrisoare de intentie si un CV la office@biodyn.ro.