Toate unităţile şcolare din municipiul Giurgiu intră în sistem online de marţi, 23 martie, după ce rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 în oraş a ajuns, luni, la 6,27 la mia de locuitori.

Conform unui comunicat transmis de către Instituţia Prefectului Judeţului Giurgiu, va fi permisă marţi şi miercuri participarea elevilor din oraş la simularea pentru examenul de Bacalaureat.

„Toate unităţile de învăţământ preşcolar, primar, gimnazial şi liceal din municipiul Giurgiu intră în sistem online de marţi, 23 martie. În zilele de 23 şi 24 martie 2021 este permisă participarea elevilor la simularea pentru examenele naţionale de bacalaureat 2021 organizate la nivelul unităţilor de învăţământ din municipiul Giurgiu, în conformitate cu adresa nr.118382/21.03.2021 a Comandantului Acţiunii – domnul Secretar de Stat Raed Arafat – şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Scenariul a fost aprobat pe baza ratei de incidenţă cumulativă a COVID-19 la o mie de locuitori pe localităţi la data de 22 martie 2021, pe ultimele 14 zile, fiind avizat de către Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu şi de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu”, se arată în comunicatul de presă transmis de către Prefectura Giurgiu. AGERPRES