clasa_moderna.jpgToate unităţile şcolare din municipiul Râmnicu-Vâlcea sunt pregătite din punct de vedere igienico-sanitar pentru începerea noului an şcolar, a anunţat, miercuri, primarul interimar, Gheorghe Matei, după o vizită în teren.

„În acest an, Primăria Râmnicului a făcut un efort financiar deosebit alocând o sumă importantă pentru reparaţii şi reabilitări la şcolile din oraş, astfel încât noul an şcolar să le găsească în condiţii propice desfăşurării procesului de învăţământ. Buna stare a unităţilor de învăţământ a fost şi este o prioritate a administraţiei locale şi, ca urmare, au fost făcute lucrări la majoritatea lor, cu precădere la cele preşcolare. Sunt conştient că mai sunt multe de făcut aici, dar cu efortul de anul acesta ne apropiem de ceea ce ne dorim cu toţii: să avem şcoli primitoare, dotate corespunzător cu mobilier şi echipamente”, a declarat edilul.

În aceste zile se mai efectuează o serie de reparaţii şi verificări la sistemele de încălzire la Colegiul Energetic şi la Liceul Tehnologic „Ferdinand”. La cel din urmă, cu profil auto, primăria a alocat fonduri şi pentru achiziţionarea unui autoturism şcoală marca Logan.

În Râmnicu Vâlcea se află 30 de unităţi şcolare.AGERPRES