Toţi cei şase elevi care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională au optat şi au fost admişi la licee teoretice, profilul real, la clase de matematică-informatică, potrivit datelor postate pe pagina Ministerului Educaţiei.

Trei elevi cu media de admitere la liceu 10 au optat şi au fost admişi la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, profilul real, specializarea matematică-informatică. Alţi doi elevi cu media de admitere 10 au fost admişi la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” din Slatina, tot la profil real, tot la matematică-informatică. Cel de-al şaselea elev care are media de admitere 10 va urma cursurile liceale la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal, la profilul real, bilingv română – engleză, specializarea matematică-informatică, într-o clasă unde ultima medie de admitere este 9,41.

La Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina s-a înregistrat cea mai mare medie de admitere, ultima notă fiind 7,87 la o clasă de ştiinţe sociale.

Rezultatele primei etape a repartizării computerizate arată că în judeţul Olt au fost repartizaţi 2.475 de elevi. Câteva sute de locuri au rămas în continuare libere la licee cu profil tehnologic atât în mediul urban cât şi în mediul rural. AGERPRES