După 10 ani pe piaţă, timp în care a oferit educaţie de leadership pentru peste 400 de studenţi, Maastricht School of Management România trece la următorul nivel.

Pentru a creşte impactul avut în societate şi în mediul de afaceri şi a pregăti tinerii mai bine pentru realitatea de business, şcoala lansează trei programe noi de licenţă sub acest nou nume, dezvoltate în parteneriat cu Abertay University din Scoţia, Marea Britanie.

Noul nume sub care sunt dezvoltate programele va fi Bucharest International School of Management (BISM).

Atât programele existente anterior – Executive MBA, Fast Track Management Program şi Master in Management – cât şi cele de licenţă vor fi derulate sub egida BISM din vara anului 2021. Parteneriatul cu Maastricht School of Management Olanda va continua pentru programele de master şi Executive MBA, acestea urmând aceeaşi reţetă consacrată de profesori cu experienţă în business şi curricula dezvoltată în ultimii 10 ani.

În schimb, programele de licenţă (Business Administration, Digital Marketing with Business Administration şi Accounting and Finance with Business Analytics) vor fi livrate în parteneriat cu Abertay University din Marea Britanie. Predarea se va face în limba engleză, iar diploma de absolvire va fi oferită de universitatea britanică.

Înfiinţată în anul 1888, Abertay este o universitate modernă, situată în inima Scoţiei. Are peste 4,500 de studenţi înscrişi, provenind din peste 60 de ţări. Parteneriatul va aduce învăţământul universitar britanic la Bucureşti, prin cursuri predate de profesori şi profesionişti de business români şi internaţionali.

Suntem încântaţi să dezvoltăm acest parteneriat, prin care Abertay devine prima şcoală de business din Marea Britanie care desfăşoară programe de licenţă în România. Vom împărtăşi expertiza noastră academică şi de predare pentru a pregăti viitoare generaţie de profesionişti de business din România. La Abertay, ne mândrim cu pregătirea studenţilor pentru mediul de business şi acest principiu care stă la baza cursurilor noastre va continua în cadrul parteneriatului cu BISM în această suită de programe de licenţă de business, marketing şi contabilitate şi finanţe”, declară Liz Bacon, Deputy Vice-Chancellor la Universitatea Abertay.

Sergiu Neguţ, Decan al Bucharest International School of Management – BISM consideră că dezvoltarea noilor programe este un pas firesc în creşterea şcolii.

A venit timpul să fim mândri de ceea ce suntem şi ceea ce putem oferi. Da, era o vreme când a copia modelul Vestului era un indicator de calitate. Însă am crescut şi suntem pregătiţi să integrăm metode vestice, curricula şi pregătirea profesorilor cu cea mai bună înţelegere strategică, organizaţională şi de business a contextului local. Nu facem doar să livrăm cunoştinţe, construim cunoaşterea aşa cum construim şi caractere, în acelaşi timp. Setăm trendurile pentru următoare generaţie de lideri a României şi din Sud-Estul Europei”, subliniază Sergiu Neguţ, Decan al Bucharest International School of Management

Noile programe vor reflecta mai bine orientarea către dezvoltarea mediului de business local şi vor marca începutul livrării de programe pentru un public mai tânăr, absolvenţii de liceu. În plus, şcoala va continua să dezvolte parteneriate puternice cu afaceri locale şi internaţionale pentru adaptarea curriculei la nevoile actuale. Mai mult, studenţii vor fi implicaţi în proiecte reale de business, chiar din timpul studiilor.

Extinderea portofoliului de programe a generat deja o reacţie pozitivă din partea celor 400 de absolvenţi ai şcolii şi membri ai comunităţii de business. Inovaţia şi transformarea sunt două dintre trăsăturile principale ale şcolii, acestea urmând a fi dezvoltate în continuare prin intermediul BISM.

Detalii despre toate programele pot fi consultate pe www.bism.ro.