Pe 5 decembrie, 60 de elevi ai Colegiului Național „Unirea” din Târgu Mureș au participat la o prezentare educativă, pe tema „Stil de viață sănătos”.  Aceștia au putut discuta deschis cu un reprezentant Alphega și cu un specialist despre urmările pe care le pot avea anumite vicii în viața lor. Subiectul dezbătut a fost unul de mare interes pentru liceeni, iar statisticile prezentate le-au stârnit curiozitatea. Nu numai că au fost interesați, dar au pregătit și ei prezentări pe aceeași temă, pentru a ne arăta cum se vede prin ochii lor un stil de viață sănătos.

Întâlnirea cu liceenii de la Târgu Mureș a fost ultima din anul curent și s-a desfășurat în aceeași zi în care și elevi de liceu din Brăila au putut profita de prezența unui specialist pentru a dezbate ce reprezintă un stil de viață sănătos.

Ediția campaniei „Stil de viață Sănătos”, ce s-a desfășurat la Colegiul Național Unirea din Mureș, este cea de-a 24-a ediție din proiectul complex  „Sănătos în Clasă, Sănătos Acasă”. Acesta este gândit ca o campanie de informare și prevenție în licee și colegii din România. Startul programului a fost dat în anul 2016 de către Oameni și Companii în colaborare cu Farmexpert și Alphega, iar din anul 2018 li s-a alăturat și compania Antibiotice. În proiectul „Sănătos în Clasă, Sănătos Acasă” s-au mai desfășurat și campanii precum „Crezi că fumatul este COOL?” sau „Contracepția și bolile cu transmitere sexuală”.