Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti a încheiat procedura de numire prin concurs a decanilor pentru toate cele patru facultăţi ale sale, în conformitate cu normele metodologice aprobate de către Senatul Universitar.

Potrivit unui comunicat al instituţiei de învăţământ superior, funcţia de decan al Facultăţii de Medicină din cadrul UMF va fi ocupată şi în mandatul 2020 – 2024 de către Cătălin Cârstoiu, iar cea de decan al Facultăţii de Farmacie – de către Doina Drăgănescu. Cei doi profesori au deţinut aceleaşi funcţii şi în mandatul 2016 – 2020. De asemenea, Andreea Didilescu şi Victor Strâmbu vor ocupa, pentru prima oară, poziţiile de decani la Facultatea de Medicină Dentară, respectiv la cea de Moaşe şi Asistenţă Medicală.

„Precizăm că, în contextul epidemiologic actual, pentru selecţia decanilor, Consiliile facultăţilor s-au întrunit, pentru prima oară în istoria Universităţii de Medicină şi Farmacie ‘Carol Davila’ din Bucureşti, în mediul online”, precizează sursa citată. AGERPRES