mihut_munteanu.jpgO veste bună pentru Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Ministerul Educaţiei a dat liber la angajări. Şi nu pentru orice post ci pentru cercetători în cadrul Institutului de cercetare, dezvoltare, inovare în ştiinţe tehnice şi ale naturii. Un institut implicat în
activitatea de cercetare, parte a unor proiecte importante finanţate din fonduri europene şi care a reuşit să-şi apropie nume importante din cercetarea europeană.

„Pentru prima dată am primit aprobarea de a scoate posturi de cercetători la concurs în cadrul Institutului de cercetare, ceea ce consfinţeşte activitatea acestui Institut şi demonstrează că avem un învăţământ performant care merită să fie susţinut şi care cu
siguranţă va aduce un plus de valoare activităţii acestui colectiv şi implicit rezultatele muncii lor vor contribui la creşterea vizibilităţii universităţii noastre „, a punctat prof.univ.dr. Lizica Mihuţ, preşedintele Consiliului Academic al UAV.

Fără îndoială, munca cercetătorilor din cadrul Institutului va contribui la creşterea calităţii actului educativ şi va permite studenşilor UAV să se specializeze în activitatea de cercetare. „Permisiunea de a face angajări pe postul de cercetător confirmă faptul că în cadrul UAV se desfăşoară o activitate de cercetare de calitate, fapt confirmat de altfel şi de ierarhizarea programelor de studii care au notat activitatea institutului cu cele mai bune calificative”, a declarat prof.univ.dr. Florentina Munteanu, prorectorul UAV pe probleme de cercetare.