Prestigiosul concurs internaţional de medicină veterinară, industria alimentelor pentru animale, dezvoltare agricolă şi management agricol „Alltech Young Scientist” s-a încheiat recent. Pe locul al doilea la secţiunea „Graduate” s-a situat studentul Iosif Vasiu, anul V, de la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca. Festivitatea de premiere a avut loc la World Trade Center Bucureşti.

Pentru contribuţia sa ştiinţifică Iosif Vasiu a primit un premiu de 1000 de dolari şi a fost selectat să participe la un Congres Internaţional în SUA, Kentucky, în luna mai a acestui an. Simpozionul este dedicat sănătăţii animalelor şi nutriţiei.

Concursul a fost iniţiat de compania globală Alltech pentru promovarea cercetării şi dezvoltării în domeniul alimentelor pentru animale şi a oferi posibilitatea unică pentru concurenţi de a intra în legătură cu lideri ai domeniului. Concursul are trei etape, local, regional şi global iar câştigătorii globali primesc o bursă în valoare de 5.000 de dolari.


Informaţii suplimetare: www.alltechyoungscientist.com/en/Pages/AboutAlltechYoungScientistAward.aspx