Unitatile de invatamant din municipiul Targu-Jiu sunt pregatite sa primeasca elevii in cele mai bune conditii in noul an scolar 2008-2009.
Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Targu-Jiu, Ramona Evulescu, municipalitatea a verificat, la inceputul acestei saptamani, toate scolile, cresele si gradinitele si au fost luate masuri pentru incheierea, inainte de 15 septembrie, a lucrarilor de investitii si reparatii.

„In majoritatea dintre acestea lucrarile sunt finalizate, in altele se executa ultimele finisaje, astfel incat noul an scolar sa demareze, ca de fiecare data, fara probleme”, a precizat Ramona Evulescu.

Pentru efectuarea lucrarilor de investitii, reabilitari si reparatii in unitatile scolare, Primaria municipiului Targu-Jiu a alocat, in acest an, aproximativ 8 milioane de lei. In municipiul Targu-Jiu, functioneaza 53 de institutii de invatamant, din care 12 scoli generale si primare, 18 gradinite cu program normal, opt camine cu program prelungit, noua unitati de invatamant liceal si sase grupuri scolare.