univ_cuza_is.jpgConducerea Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a decis să prelungească cu o săptămână perioada de admitere din luna septembrie, astfel încât absolvenţii de liceu să îşi poată depune dosarele de înscriere în perioada 6-16 septembrie, iar rezultatele vor fi anunţate în intervalul 17-18 septembrie.

Potrivit unui comunicat de presă, conducerea universităţii a luat această decizie pentru a le permite candidaţilor să obţină actele necesare înscrierii la facultate, în condiţiile în care rezultatele examenului de bacalaureat vor fi anunţate pe data de 9 septembrie.

Sesiunea de admitere din luna septembrie se va desfăşura doar pentru locurile rămase libere după admiterea din vară. Numărul de locuri disponibile la fiecare facultate va fi anunţat la începutul lunii septembrie, pe site-ul http://admitere.uaic.ro.
La toate cele 15 facultăţi, condiţiile de admitere rămân neschimbate: admiterea se realizează pe baza concursului de dosare; taxele de înscriere variază între 0 şi 250 de lei, iar cele de şcolarizare între 1.600 şi 3.000 de lei pe an. AGERPRES