univ c-tin brancusi.jpgUniversitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu se va implica şi anul acesta în pregătirea elevilor de clasa a XII-a care vor susţine examenul de Bacalaureat şi va organiza cursuri de pregătire pentru a veni în sprijinul acestora.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Sorin Ghimişi, s-a avut în vedere organizarea unor cursuri de pregătire gratuite, care vizează subiectele din programa pentru Bacalaureat, susţinute de cadre didactice de la Facultatea de Inginerie şi Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative.

„Facultatea de Inginerie organizează astfel de cursuri la disciplina Matematică încă din anul 2011. Pentru sesiunea din vara anului 2015, programul de pregătire a fost pus deja la dispoziţia celor interesaţi la sediul facultăţii. Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative organizează cursuri de pregătire gratuite pentru examenul de Bacalaureat la disciplinele Limba şi literatura română şi la Limba engleză. Locul de desfăşurare a cursurilor este sediul Facultăţii de Relaţii Internaţionale”, a afirmat Sorin Ghimişi.

La consultaţii pot participa toţi tinerii care se vor înscrie la examenul de Bacalaureat în sesiunea din vara anului 2015. AGERPRES