Universitatea ”Danubius”, locul potrivit cu oameni care au orizonturi cosmice și nu locale, cum a fost descrisă de către conf. univ. dr. MD. Bebe Mihăescu cu ocazia unei conferințe de presă organizată la cea de-a doua ediție a Conferinței naționale cu tema Educație. Sexualitate. Cuplu. Spiritualitate, găzduiește, și anul acesta, ediția a treia a evenimentului menționat.

Evenimentul, organizat de către Asociația de Psihoterapie Experiențială și Hipnoterapie, Facultatea de Comunicare și Relații internaționale – specializarea Psihologie din cadrul Universității ”Danubius ”, Colegiul Psihologilor din România și European Federation of Psychologists Asociations va avea loc în zilele de 5, 6 și 7 mai.

Conferința din acest an, al cărei amfitrion va fi, din nou, conf. univ. dr. MD. Bebe Mihăescu, Președinte al Asociației de Psihoterapie Experiențială și Hipnoterapie (APEH), propune noi teme provocatoare pentru oameni deschiși și flexibili care îndrăznesc să înfrunte și să descopere provocările unor subiecte tabu . Este continuarea unui eveniment a cărui reușită din anii anteriori se pare că impune tradiționalizarea sa.

Conferința este creditată de către Colegiul Psihologilor din România pentru specializările: psihologie clinică și psihoterapie, astfel: Participare – 7 credite; susţinere lucrare – 10 credite; Participare workshop plătit – 10 credite; Susţinere workshop – 12 credite

Taxa pentru participare este de 250 ron (pentru membrii APEH, taxa este de 150 ron), taxă ce acoperă participarea cu sau fără lucrare, coffee break, acces gratuit la două workshop-uri – un workshop gratuit la alegere în prima zi a Conferinţei şi unul gratuit în ultima zi a Conferinţei; abstract, credite, publicare volum/revistă indexată BDI, cina festivă. Termenul limită pentru achitarea taxei de participare la Conferinţă este 24 aprilie2017. Dupa această dată, taxa este 400 ron, iar înmânarea diplomelor şi obţinerea creditelor vor fi întârziate. Pentru participarea la alte workshop-uri, în afara celor gratuite, se percepe o taxă de 80 ron/workshop (pentru membrii APEH, taxa este de 40 ron/workshop).

Taxa de participare se depune în contul APEH la Banca Transilvania RO49BTRL04101205W32873xx, ulterior chitanţa scanată se trimite la email: mailto:asociatia.apeh@yahoo.ro.

Completați formularul online de participare: www.apeh.ro/index.php/evenimente/inscriere

Pentru detalii, contactați pe Diana Filimon, E-mail: mailto:diana_filimon_25@yahoo.com.