Universitatea de Arte din Târgu Mureş a reluat, pe fondul scăderii ratei de incidenţă a infecţiilor cu SARS-CoV-2 la nivelul municipiului, cursurile practice cu studenţii care, după o pauză de un an, vor pune în scenă trei premiere teatrale.

„Datorită scăderii ratei de incidenţă la nivelul municipiului Târgu Mureş, Universitatea de Arte din Târgu Mureş şi-a reluat cursurile în sistem hibrid, studenţii participând fizic la cursurile practice de specialitate în grupe restrânse şi online la celelalte cursuri. Odată cu acest lucru se reiau şi spectacolele studenţilor masteranzi la Teatrul Studio. După o pauză de un an, studenţii revin luna aceasta pe scena Teatrului Studio cu trei spectacole prezentate în premieră. Aşadar, în 8 martie, începând cu ora 19,00, vă aşteptăm la ‘Fiere’, de Laila Ripoll, spectacol al clasei de Masterat – Arta Actorului, anul I, în regia Monicăi Ristea şi a Elenei Purea”, au arătat, într-un comunicat de presă, reprezentanţii Universităţii de Arte din Târgu Mureş.

Universitatea a subliniat că locurile în sala Teatrului Studio sunt limitate la 30% din capacitate, conform normelor în vigoare, iar accesul publicului în sală se face doar după verificarea temperaturii şi doar cu masca de protecţie. AGERPRES