expozitie canina.jpgPosesorii si iubitorii de caini din intreaga tara sunt asteptati la editia de la Iasi a expozitiei canine cu atribuirea titlului C.A.C. (Caine Apt Campion), care va avea loc pe 4 aprilie 2009, pe stadionul de rugby al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi.

Evenimentul, organizat de catre de Asociatia Chinologica Romana si Asociatia Chinologica a Municipiului Iasi, in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad”, reuneste anual peste 130 de crescatori de rase de caini si inscrie in concurs peste 200 de “concurenti” – rase de toate marimile si temperamentele, dar neaparat cu pedigree si educatie aleasa.

La festivitatea de premiere se va oferi si Cupa Moldovei pentru cea mai buna crescatorie; va primi aceasta distinctie unul dintre crescatorii care au obtinut in expozitie calificativul “Excelent” pentru trei caini din aceeasi rasa, cu acelasi nume, proveniti din parinti diferiti.

In afara de expozitia de la Iasi, Asociatia Chinologica Romana mai organizeaza anul acesta peste 20 de expozitii de gen, in diverse orase din tara.

Taxele de inscriere in concursul de la Iasi sunt: 50 lei pentru primul caine, 40 lei pentru al doilea caine, 30 lei pentru urmatorii caini, 30 lei pentru baby, puppy si veterani, 30 lei pentru ciobanesti romanesti.

Pentru mai multe informatii cei interesati sunt rugati sa contacteze Asociatia chinologica a municipiului Iasi, telefon/fax 0232 217111, e-mail: ach_iasi@yahoo.com, presedinte: dr. Liviu Sfarghiu. Inscrierile se fac pana pe data de 3 aprilie 2009. Intrarea publicului larg la eveniment va fi libera.