Universitatea din Bucureşti îşi prezintă oferta educațională la o nouă ediţie a Târgului Educaţiei

univ buc.jpgÎn perioada 7-8 aprilie 2015, Universitatea din București îi invită la cea de-a XVI-a ediție a Târgului Educației pe toți liceenii care se pregătesc pentru admiterea la facultate. În cadrul celor două zile ale evenimentului, elevii vor putea cunoaște oferta educațională a Universității din București pentru anul 2015-2016 și vor putea beneficia de servicii de informare, orientare și consiliere pentru alegerea facultății.

Târgul Educației se va desfășura în Holul Central al Palatului Facultății de Drept (bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5, București). Deschiderea oficială va avea loc marți, 7 aprilie, la ora 10:00. Accesul este liber.

Cu o tradiție de 16 ani, Târgul Educației este organizat de comunitatea universitară pentru a veni în întâmpinarea viitorilor studenți și pentru a le răspunde la întrebarea De ce să studiezi la Universitatea din București?. Liceenii vor putea dialoga cu studenții și absolvenții Universității, precum și cu viitorii lor profesori, care le vor împărtăși impresii despre viața academică.

Organizatorii Târgului Educaţiei au pregătit pentru această ediție un program care cuprinde conferinţe, dezbateri, sesiuni informative, precum şi demonstraţii sportive şi mici momente artistice. Standurile facultăţilor vor fi pregătite cu pliante, broşuri, dar şi cu răspunsuri la toate întrebările viitorilor studenţi legate de modalitatea de desfășurare a concursului de admitere. De asemenea, la târg vor fi prezenți şi reprezentanţi ai birourilor şi departamentelor Universităţii din Bucureşti, editurilor, institutelor culturale, asociaţiilor studenţeşti şi organizaţiilor non-guvernamentale.

În plus, elevii vor putea experimenta cum este să fii student, participând, în perioada 6-9 aprilie 2014, la Zilele Porților Deschise la Săptâmâna Facultății de Geografie, la Ziua Porților Deschise la Facultatea de Litere și la Zilele Porților Deschise la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Programul complet al celei de-a XVI-a ediții a Târgului Educației la Universitatea din București poate fi consultat aici.

Detalii despre admiterea la facultățile Universității din București pot fi găsite pe site-ul http://admitere.unibuc.ro/.