facultatea_de_jurnalism.jpgCu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii – FJSC a Universitatii din Bucuresti, aceasta organizeaza conferinta internationala „Industrii in schimbare. Modele ale/Modele pentru Jurnalism si Comunicare”, ce va avea loc in perioada 19-21 noiembrie, la Hotelul Intercontinental – Bucuresti.

Dupa cum mentioneaza decanul FJSC, prof. univ. dr. Mihai Coman, scopul acestei conferinte este identificarea si discutarea abordarilor teoretice si a studiilor de caz relevante pentru transformarile din jurnalism, relatii publice si publicitate, din ultimele doua decenii, care pot fi folositoare in identificarea liniilor de dezvoltare a jurnalismului si a altor tipuri de comunicare de masa din Romania, in viitor.

Evenimentul permite prezentarea a peste 50 de comunicari Stiintifice ale unor reprezentanti ai Stiintelor comunicarii din Romania si din Anglia, Austria, Belarus, Belgia, Cehia, Franta, Finlanda, Germania, Israel, Malaezia, Polonia, Spania,Turcia si va fi marcat de conferinte sustinute de nume de referinta ale domeniului precum Bernard Miege, Colin Sparks, Gerd G. Kopper, Pierre Moeglin, Dean Kruckeberg, Peter Gross, Eric Rothenbuhler, Katherina Tsetsura. Pentru informații si completarea fisei de inscriere puteti consulta site-ul conferintei: www.fjsc.ro/changeinprogress/en. Participarea este libera