O cantină cu o capacitate de 80 de locuri a fost deschisă în clădirea centrală a Universităţii din Craiova, fiind vorba de o investiţie de circa 3,4 milioane lei, la care lucrările au durat aproape trei ani.

„Au fost investite 3,4 milioane lei în echipamente moderne de bucătărie, fiind create şi şase noi locuri de muncă. Lucrările au început în iulie 2015 iar consolidarea acestei părţi de clădire – pentru că a fost nevoie de o consolidare – a fost finalizată în noiembrie 2017. După terminarea consolidării şi reabilitării interioare, am constatat că iniţial coşul de evacuare din bucătărie fusese proiect doar până la jumătatea clădirii şi a fost nevoie de modificarea soluţiei tehnice. Am reuşit să facem rost de finanţare şi pentru noul coş şi am luat avizele de la DSV, ISU şi toate celelalte avize, pentru a corespunde tuturor normelor UE”, a afirmat rectorul Universităţii din Craiova, Cezar Spînu.

În această cantină vor putea mânca atât studenţii şi profesorii, cât şi persoane din afara instituţiei, preţul unui meniu cu două feluri de mâncare, salată şi desert fiind de 12 lei. AGERPRES