camin2.jpgUniversitatea din Craiova are disponibile pentru noul an universitar 3.100 de locuri în cămine, însă acestea acoperă doar 90% din cererile depuse de studenţi.

Potrivit unui comunicat al Universităţii din Craiova remis joi, este posibil ca numărul cererilor studenţilor soluţionate să crească până la 1 octombrie, pentru că unii studenţi îşi găsesc alte locuri de cazare şi renunţă la cele repartizate în cămin.

„Începând de la data de 20 septembrie, fiecare student poate vizualiza pe internet locul pe care l-a primit în cămin prin accesarea site-urilor www.ucv.ro şi www.cosucv.ro fiind necesară doar introducerea codului numeric personal pe aceste pagini. Cazările pentru studenţii din anii II, III, şi IV se fac în perioada 26-27 septembrie, iar pentru cei de anul I se fac la data de 29 septembrie”, se menţionează în comunicatul Universităţii din Craiova.

Tarifele de cazare sunt situate între 155 şi 245 de lei/lună, pentru studenţii la locurile cu taxă, între 105 şi 195 lei/lună, pentru studenţii la locurile de la buget, între 55 şi 145 de lei pe lună, pentru studenţi care au părinţi cadre didactice, şi între 30 şi 100 de lei pe lună pentru studenţii bursieri ai statului român. La unele cămine studenţii trebuie să plătească şi contravaloarea utilităţilor. AGERPRES