craiova_universitate.jpgUniversitatea din Craiova le-a solicitat angajatorilor din regiune să vină cu sugestii pentru îmbunătăţirea stagiilor de practică ale studenţilor astfel încât la absolvirea facultăţii aceştia să corespundă aşteptărilor mediului de afaceri. În acest sens, departamentul de Fizică din cadrul Facultăţii de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii a organizat o masă rotundă cu angajatorii din regiunea Olteniei, la care vor participa angajatori, studenţi şi cadre didactice.

Au fost invitaţi reprezentanţi ai companiilor CEZ Distribuţie, Cummins Generator Technologies, IQuest, Centrul Meteorologic Regional Oltenia, Belle Optique, Watt Distributor, Cornul Abundenţei, spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă nr. 1 Craiova, care fac parte din grupul reprezentanţilor mediului economic care s-au implicat în formarea studenţilor prin intermediul stagiilor de practică, vizitelor tehnice, şi sponsorizarea unor evenimente ale departamentului şi a unor echipamente.

Evenimentul de miercuri se află la a doua ediţie şi face parte dintr-un parteneriat încheiat între Universitatea din Craiova, administraţia locală şi mediul de afaceri. AGERPRES