academis_siglamare.jpgUniversitatea din Galati este organizata in 20 de facultati, incluzand doua colegii si peste 30 de departamente. In trecut, structura descentralizata a facut foarte dificil procesul de administrare integrata a proceselor academice si de business.

Asemanator tuturor universitatilor din Uniunea Europeana, Universitatea din Galati s-a confruntat cu marea provocare de a-si adapta structura si procesele existente la cerintele Procesului Bologna, o conventie care vizeaza sporirea compatibilitatii si o mai usoara comparatie intre universitatile europene.

In urma unei analize complexe asupra celor mai importante solutii din industrie, administratorii au ales solutia certificata SAP, Academis – o platforma software dedicata managementului universitar performant si care include functionalitati SAP Business All-in-One, furnizata de The Red Point, SAP Gold Partner.

Puteti afla mai multe detalii AICI

„Faptul ca solutia Academis a fost aleasa demonstreaza inca o data pozitia pe care compania noastra a dobandit-o in ultimii ani, de cel mai important furnizor de solutii software integrate pentru managementul universitar din Romania. Cu fiecare client nou in portofoliul nostru, demonstram expertiza in oferirea de solutii IT performante, la standarde inalte de calitate si profesionalism. Gestionarea completa si eficienta a resurselor unei universitati reprezinta un factor cheie care poate asigura competitivitatea clientilor nostri pe piata educatiei la nivel european. Platforma Academis raspunde provocarilor institutiilor de invatamant superior si datorita functionalitatilor sale complexe, diminueaza ineficienta in activitatile desfasurate in universitate si sprijina alinierea la standardele europene. Este un instrument eficient de gestionare integrata a informatiilor si proceselor existente in mediul academic, cu o capacitate foarte mare de a asigura suportul necesar unui management operational de calitate”, a declarat Marius Isac, Director Departament Educatie in cadrul The Red Point.

Descarcati AICI prezentarea completa a solutiei integrate Academis