Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a investit 1,12 milioane lei pentru reabilitarea completă a terenurilor de sport de la Facultatea de Ştiinţe, unde acum se poate practica baschetul, fotbalul, handbalul şi tenisul.

„Ne-am dorit foarte mult să realizăm această investiţie, un punct important în planul managerial al domnului rector Sorin Radu, şi suntem extrem de bucuroşi că am reuşit să o facem la un nivel de calitate foarte ridicat. Sigur că acesta este doar începutul, pentru că în perioada următoare dorim să dezvoltăm mai multe proiecte în această zonă de sport, inclusiv în parteneriate cu companiile din Sibiu. Evident, această investiţie nu se adresează doar studenţilor de la programele de studiu de licenţă şi master din domeniul Educaţie fizică şi Sport, ci întregii comunităţi din universitatea noastră”, a declarat decanul Facultăţii de Ştiinţe, Florin Sofonea.

Potrivit decanului Florin Sofonea, la Facultatea de Ştiinţe au fost realizate două terenuri multifuncţionale de sport, ambele dotate cu instalaţie de nocturnă. AGERPRES