unatc_logo.jpgUniversitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București (UNATC) organizează concurs pentru crearea logo-ului Universității. Concursul se adresează deopotrivă studenților, profesorilor, reprezentanților agențiilor de publicitate și tuturor celor interesați de domeniu.

Câștigătorul concursului va avea următoarele beneficii: va primi un premiu de 1.000 de euro; va fi promovat prin mijloacele de promovare specifice UNATC și în mass media; va fi primul invitat la toate proiectele de grafică pe care le va realiza UNATC.

Propunerile de logo vor fi depuse până pe data de 10 aprilie în plic sigilat în varianta print și electronic, pe CD, la Rectoratul Universității din str Matei Voievod nr 75-79, sector 2, București, cu mentiunea “Pentru concurs logo UNATC”. Prezentarea logo-urilor se va realiza în fața unei comisii din care vor face parte profesori ai UNATC, profesori ai unor universități cu profil comunicare sau artă vizuală, precum și specialiști din domeniul publicității. Comisia de jurizare și calendarul jurizării vor fi afișate pe site-ul UNATC pe 10 aprilie.

Persoană de contact: Adriana Tran, comunicare@unatc.ro, tel. 0740.202064.