Best Cluj-Napoca în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va organiza în perioada 12-13 februarie 2021 cea de-a 27-a ediție a evenimentului ”Cariere de Succes”.
În acestan,viziunea evenimentului se axează pe motivarea studenților de a-și urma pasiunile pe care le au. ”Cariere de succes” este un eveniment marca JobShop și aduce împreună, în mediul online, speakeri inspiraționali și studenți, oferindu-le astfel posibilitatea de a interacționa cu oamenide succes din diferite domenii de activitate.
Speakerii prezenți la eveniment sunt: Mihail Onaca, fotograf recunoscut în întreaga lume, cu o activitate publicată în diferite platforme și cuproiecte pentru instituții de renume; Elena Stancu, ce face parte din echipa Teleleu, împreună cu fotograful Cosmin Bumbuț și face jurnalism independent din anul 2013; Ines Nerina este o antreprenoare de succes care va împărtăși din experiența celor care învață să trăiască frumos chiar daca se confruntă cu probleme de sănătate; Larisa Murariu, cunoscută pe instagram sub numele de Morysetta, un graphic designer și digital artist apreciată de oamenii de peste tot din lume; Emil Teleagă, cunoscut de fani sub numele de AFO sau Aforic, unul dintre artiștii cei mai cunoscuți din zona muzicii hip-hopdin România, membru fondator al grupului Culese din Cartier; Andrei Argatu, este un tânăr pasionat de muzică, ce experimentează sounduri noi, îmbinând elemente folclorice cu elemente contemporane; Silviu Gherman, o personalitate renumită în rândul comedianților români. Alături de acești speakeri, se vor alătura și medicii veterinari din cadrul proiectului Primul spital pentru animalele fără stăpân.
Discuția se va desfășura online, pe platforma Zoom, iar participanții vor avea posibilitatea să interacționeze și să adreseze întrebări invitaților.