universitatea bucuresti2.jpgExamenele din cadrul celei de-a doua sesiuni de admitere la Universitatea din Bucureşti vor începe luni şi se vor termina pe 16 septembrie. Pentru cea de-a doua sesiune de admitere la forma de învăţământ licenţă Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţie celor interesaţi pentru sesiunea septembrie aproximativ 481 de locuri la buget şi 1.629 de locuri la taxă.

Cele peste 2.000 de locuri sunt la facultăţile de Administraţie şi Afaceri, Chimie, Drept (ID), Fizică, Filosofie, Geografie, Geologie şi Geofizică, Istorie (ID, Sighişoara), Litere, Matematică şi Informatică, Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Teologie Ortodoxă, Teologie Baptistă, Teologie Romano-Catolică.

Joi au început înscrierile la cea de-a doua sesiune de admitere pentru programele de licenţă ale Universităţii din Bucureşti. Absolvenţii de liceu sau cei care doresc să-şi continue pregătirea la o a doua specializare în cadrul Universităţii din Bucureşti pot accesa site-urile facultăţilor unde vor găsi oferta educaţională, prezentarea specializărilor pentru care se organizează sesiunea de admitere, numărul de locuri scoase la concurs, precum şi actele necesare la înscriere. Toate aceste informaţii se găsesc şi pe site-ul de admitere al Universităţii din Bucureşti, www.admitere.unibuc.ro.

Data limită de afişare a rezultatelor este 21 septembrie. Totodată, Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează până pe 16 septembrie sesiunea de ocupare a locurilor vacante rămase. Rezultatele finale vor fi afişate pe 17 septembrie. AGERPRES