yemen.jpgInstitutiile de invatamant superior romanesti isi pot expune oferta educationala la EDUTEX-2009 (Education and Trening International Exhibition – 2009) desfasurata in Iordania la Amman in perioada 21 – 23 mai 2009, potrivit site-ului Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Manifestarea este organizata de catre Ministerul Educatiei Superioare si Cercetarii Stiintifice din Iordania, sub patronajul primului-ministru, in cooperare cu institutii de invatamant superior din Regatul Hasemit al Iordaniei. EDUTEX – 2009 va fi gazduit la Complexul Expozitional Zara din Amman.

Organizatorii EDUTEX – 2009 isi propun, in principal, sa promoveze institutiile de invatamant superior din Regat, precum si sa incurajeze tinerii iordanieni sa studieze in universitati de prestigiu din strainatate. Expozitia este structurata pe organizarea de seminarii, mese rotunde, mini-conferinte si prezentari sustinute de catre expozantii care isi vor prezenta oferta de studii, domeniile de specializare si conditiile de invatamant. Potrivit organizatorilor iordanieni, participantii la manifestare urmeaza sa suporte toate cheltuielile de participare.