UNSR a deschis un centru de consiliere pentru studenti

Uniunea Nationala a Studentilor din Romania a deschis, in complexul studentesc “Regie”, un centru de consiliere care ajuta studentii din Bucuresti sa-si gaseasca cazare, a declarat presedintele organizatiei, Gabriel Petrea.
Potrivit liderului UNSR, centrul, aflat la parterul caminului P19, va oferi consiliere cate opt ore in fiecare zi. “Am ales sa deschidem aici centrul deoarece complexul studentesc Regie este cel mai mare din Bucuresti”, a explicat Petrea. Universitatea Politehnica din Bucuresti ofera in caminele sale 14.000 de locuri pentru studenti.

Pe de alta parte, Gabriel Petrea a afirmat ca organizatia pe care o conduce are in vedere, la inceputul anului universitar, sa realizeze proiectul “Opening Day”. 50 de membri ai UNSR vor fi ghizi pe culoarele UPB pentru bobocii din anul I in prima zi a noului an universitar.

In ceea ce priveste posibilitatea organizarii unei actiuni de protest, Gabriel Petrea a afirmat ca la sfarsitul acestei saptamani se va intruni Adunarea Generala a UNSR prilej cu care conducerea organizatiei va cere “mandat” pentru inceperea actiunilor de protest. “Daca dialogul cu MECT merge tot ca pana acum avem in vedere organizarea de actiuni de protest”, a aratat liderul studentilor.