unsr.jpgUniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR) si-a ales noua conducere in cadrul unui congres care a avut loc in perioada 17 – 19 iulie la Poiana Pinului (Buzau).

Cei 60 de reprezentanti ai celor 50 de organizatii UNSR din toate centrele universitare din tara l-au ales presedinte pe Ionut Poenaru, student in anul I la master la Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti.

Prim-vicepresedinte a fost ales Marius Imbrea, student la Facultatea de Mecanica din cadrul Universitatii „Gheorghe Asachi” din Iasi, iar vicepresedinte Saramet Slavic, student la Facultatea de Stomatologie din Bucuresti. In cadrul congresului au fost infiintate 6 departamente (probleme sociale, interne, relatia cu presa, externe, calitatea educatiei, programe).

UNSR a organizat alegeri pentru functia de presedinte, pe 25 martie, la nivelul Universitatii Politehnica din Bucuresti (UPB). Studentul Radu Voina, inscris in anul IV la Facultatea de Electronica, a fost ales presedinte al Asociatiei Studentilor din Universitatea Politehnica din Bucuresti. UNSR a fost condusa, pana in luna februarie, de Gabriel Petrea, care s-a retras de la conducerea organizatiei.