Elevi și studenți cu rezultate academice excepționale, voluntari, asociații care s-au remarcat de-a lungul timpului și foști membri ai Uniunii Naționale a Studenților din România vor fi premiați la „Gala de 10”, eveniment programat pentru data de 24 februarie.

Potrivit unui comunicat al UNSR, „Gala de 10”, ediția întâi, este organizată de toate organizațiile studențești membre ale Uniunii Naționale a Studenților din România din cele 17 centre universitare din țară. Evenimentul este prilejuit de împlinirea, în 2017, a 10 ani de la înființarea organizației studențești.

„Anul acesta, Uniunea Națională a Studenților din România împlinește 10 ani de la înființare, 10 ani după care putem afirma cu tărie că împreună reușim, în primul rând datorită oamenilor ce și-au lăsat amprenta asupra federației. Cu ocazia acestei aniversări, UNSR dorește să scoată la lumină tineri excepționali ai țării noastre, atât studenți, cât și elevi, voluntari ce merită aplauzele unei săli întregi, asociații ce s-au remarcat de-a lungul timpului și foști membri ai federației ce merită pe deplin titlul de Alumni UNSR. Ziua de 24 februarie va fi cea în care toate aceste merite vor fi recunoscute într-un loc la înălțimea evenimentului — Palatul Parlamentului. ‘Gala de 10’ este evenimentul căruia îi vom da startul începând cu ora 15,00, eveniment în cadrul căruia 10 elevi și 10 studenți cu rezultate academice excepționale, 5 voluntari și 5 asociații vor fi premiați și vor primi titlul DeZECE”, susțin reprezentanții UNSR. AGERPRES